|

Syftet med mitt skrivande

Under många år har jag drivits av en längtan, en längtan som i sin tur drivit mig till att ta ett steg utanför samhällets ramar för att gå min egen väg. På grund av min högkänsliga personlighet och negativa erfarenheter av krav och förväntningar, så tänker och lever jag idag ganska långt ifrån ”normen”. Jag har ett stort behov av utrymme för det som pågår på insidan och att göra saker helt i min egen takt, vilket är ganska lugnt i jämförelse med det tempo som många andra orkar med.

Innan jag förstod min personlighet och mina behov så var det som att jag haltade mig fram genom livet. I mina försök att leva så som det förväntades blev jag med jämna mellanrum utmattad. Mitt rika känsloliv och mitt enorma behov av bearbetning blev ett hinder på vägen som gjorde att jag ofta kände mig dålig för att jag inte klarade av att prestera på samma nivå som andra.

Idag har jag landat i den jag är och anpassar mitt liv utifrån mina behov och min längtan. Jag har accepterat att min väg och mitt liv måste se annorlunda ut för att jag ska må bra, fungera och känna mig stark. På så sätt har det som förut var ett hinder på vägen, blivit nyckeln till ett liv där mina prestationer går hand i hand med den jag är och med det som ger mig kraft och glädje.

Oavsett om man är högkänslig eller inte så tror jag att vi är många som längtar efter ett liv med mer utrymme för det som ger oss glädje och tillfredställelse på djupet. Ett liv där vår sårbarhet inte står i vägen för vår framgång, utan fungerar som en källa till verklig kraft och kreativitet. Därför vill jag använda mina erfarenheter och mitt skrivande till att inspirera och uppmuntra andra till att våga gå i riktning mot den längtan.

N.A.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *